IN ONTWIKKELING - Marianna van Tuinen

NET
Ga naar de inhoud
Blijf op de Hoogte
Van alle ontwikkelingen
Bekijk de site om de ontwikkelingen te volgen.
Impressie
schetsen
REMUS REUZENMUIS
Beoordeling door Prof.dr. J.A. Tötemeyer, voorzitter NCBF (Namibian Children's Book Forum) in de Afrikaanse taal:

Dis ‘n sjarmante storie met ‘n fyn  humor; so grappig die “muisname” van die strate in Muizenstad! Die  kinderleser sal ook lag oor Remus se arrogante illusies, want die kind  weet Remus is verkeerd. Tog is Remus se penarie waarin hy later verkeer,  genoeg om die leser bekommerd te maak oor hom. En later word die leser  stellig dan weer bly wanneer Remus sy hoogtevrees oorwin. Die boek, glo  ek dus, sal die kind heeltemal meevoer.

Sielkundig bevat die boek al die  elemente van ‘n goeie kinderprenteboek, want dit bevredig ook die kind  se estetiese behoefte na die skone, die mooie deur die uitstekende  illustrasies.

Ek kan sien hoe jou kuns ontwikkel het.  Die figure is nie staties nie, maar vol beweging, die  gesigsuitdrukkings weerspieël die emosies voortreflik.

Nederlandse vertaling:

Dit is een charmant verhaal met een fijne humor, zo grappig die 'muizennamen' van de straten van Muizenstad! De kleine lezers zullen ook plezier hebben in Remus' arrogante illusies, want elk kind weet dat Remus zich aanstelt. Toch is de ellende waarin Remus later belandt genoeg om de lezers bezorgd over hem te maken. En later worden ze beslist weer blij als Remus zijn hoogtevrees overwint. Dit boek zal, naar mijn mening, het kind helemaal raken.

Zielkundig bevat het boek alle elementen van een goed kinderprentenboek, want het voldoet ook aan de esthetische behoefte van het kind bij het zien van het aantrekkelijke en het mooie door de uitstekende illustraties.

Ik kan zien hoe jouw kunst zich ontwikkeld heeft. De figuren zijn niet statisch, maar vol beweging; en de gezichtsuitdrukkingen weerspiegelen de emoties voortreffelijk
Workshops Recencies
Kinderboekenweek 2018
Boekhandel Van der Velde, Sneek


Bezoek aan de obs Master Sperkhem in Sneek,
groepen 1 t/m 8Spreekbeurt
Jesse (6 jaar) houdt op eigen verzoek spreekbeurt over Livia's ruimtedroom
Leeuwarder Courant


Voorlezen en vertellen hoe je een boek maakt voor groepen 1, 2, 3 en 4  (Bonifatiusschool, Sneek).


Knutselen

Recensie op Bol.com
voor De vuurdiamant/De fjoerdiamant
Wauw
Ik raad dit product aan.Fantasierijk, leerzaam,  mooi vormgegeven.Toen ik hier op het inkijkexemplaar klikte en de eerste  2 bladzijden las, moest ik dit gewoon verder kunnen lezen.Ik heb het  boek dan aangekocht en was aangenaam verrast. Ik heb het al meermaals  aan mijn dochtertje van 3 voorgelezen en ze is nu minder bang als ze  gaat slapen, want nu gaat ze naar wonderland, elke keer keer als ze gaat  slapen in plaats van naar boven.En daar hoort natuurlijk voorlezen van  De vuurdiamant bij! Ook hele mooie tekeningen, die echt de fantasie van  een kind aanspreekt, met mooie, felle kleuren.
Een echt feelgood-boekje voor kinderen!.
© Marianna van Tuinen
all rights reserved
Powered by Fresentations
Terug naar de inhoud