Blijf op de Hoogte

Van alle ontwikkelingen

Bekijk de site om de ontwikkelingen te volgen.

De dagdroomkoe

melle3

Maarten de adelaar

melle4


Impressie

schetsen

melle1melle2melle5melle6melle7melle8

 

REMUS REUZENMUIS 

melle14

Beoordeling door Prof.dr. J.A. Tötemeyer, voorzitter NCBF (Namibian Children's Book Forum) in de Afrikaanse taal:

Dis ‘n sjarmante storie met ‘n fyn humor; so grappig die “muisname” van die strate in Muizenstad! Die kinderleser sal ook lag oor Remus se arrogante illusies, want die kind weet Remus is verkeerd. Tog is Remus se penarie waarin hy later verkeer, genoeg om die leser bekommerd te maak oor hom. En later word die leser stellig dan weer bly wanneer Remus sy hoogtevrees oorwin. Die boek, glo ek dus, sal die kind heeltemal meevoer.

 Sielkundig bevat die boek al die elemente van ‘n goeie kinderprenteboek, want dit bevredig ook die kind se estetiese behoefte na die skone, die mooie deur die uitstekende illustrasies. 

Ek kan sien hoe jou kuns ontwikkel het. Die figure is nie staties nie, maar vol beweging, die gesigsuitdrukkings weerspieël die emosies voortreflik.

Leeuwarder Courant 

melle15

Workshops Recencies

Kinderboekenweek 2018

Boekhandel Van der Velde, Sneek

melle9

melle10
Jesse (6 jaar) houdt op eigen verzoek spreekbeurt over Livia's ruimtedroom

melle11
Voorlezen en vertellen hoe je een boek maakt voor groepen 1, 2, 3 en 4  (Bonifatiusschool, Sneek).

melle12
Knutselen
melle13

 

 

Nederlandse vertaling: 

Dit is een charmant verhaal met een fijne humor, zo grappig die 'muizennamen' van de straten van Muizenstad! De kleine lezers zullen ook plezier hebben in Remus' arrogante illusies, want elk kind weet dat Remus zich aanstelt. Toch is de ellende waarin Remus later belandt genoeg om de lezers bezorgd over hem te maken. En later worden ze beslist weer blij als Remus zijn hoogtevrees overwint. Dit boek zal, naar mijn mening, het kind helemaal raken. 

Zielkundig bevat het boek alle elementen van een goed kinderprentenboek, want het voldoet ook aan de esthetische behoefte van het kind bij het zien van het aantrekkelijke en het mooie door de uitstekende illustraties. 

Ik kan zien hoe jouw kunst zich ontwikkeld heeft. De figuren zijn niet statisch, maar vol beweging; en de gezichtsuitdrukkingen weerspiegelen de emoties voortreffelijk.

Recensie op Bol.com

voor De vuurdiamant/De fjoerdiamant 

Wauw

Ik raad dit product aan.Fantasierijk, leerzaam, mooi vormgegeven.Toen ik hier op het inkijkexemplaar klikte en de eerste 2 bladzijden las, moest ik dit gewoon verder kunnen lezen.Ik heb het boek dan aangekocht en was aangenaam verrast. Ik heb het al meermaals aan mijn dochtertje van 3 voorgelezen en ze is nu minder bang als ze gaat slapen, want nu gaat ze naar wonderland, elke keer keer als ze gaat slapen in plaats van naar boven.En daar hoort natuurlijk voorlezen van De vuurdiamant bij! Ook hele mooie tekeningen, die echt de fantasie van een kind aanspreekt, met mooie, felle kleuren. 

Een echt feelgood-boekje voor kinderen!.

nieuw1prenten1boeken1kunst1kaarten1tapijt2ontwikkeling1kalender1geluk1goudenkwast1